Kozan’da Okullar 13 Martta Eğitime Başlıyor…

Yaşanan yüzyılın deprem afetinden sonra Kozan’da okullar 13 martta eğitim öğretime başlıyor. Deprem sonrası okullar bakanlık mühendisleri tarafından kontrol edildi. Hasarlı olan okullar hasarsız olan yakın okullarda eğitim öğretime devam..

Kozan’da Okullar 13 Martta Eğitime Başlıyor…
Yayınlanma: Güncelleme: 337 views

Yaşanan yüzyılın deprem afetinden sonra Kozan’da okullar 13 martta eğitim öğretime başlıyor. Deprem sonrası okullar bakanlık mühendisleri tarafından kontrol edildi. Hasarlı olan okullar hasarsız olan yakın okullarda eğitim öğretime devam etme kararı alındı.

Depremde hasar alan Kozan Kız İmam Hatip Lisesi, 50. Yıl Anadolu Lisesi ve Bilim Sanat Merkezi depremden dolayı hasar oluşması nedeniyle buralarda eğitim gören öğrencilerin başka okullara yerleştirileceği bildirildi.
Ayrıca yine yapılan deprem hasar tespit çalışmalarında hasar gören Karacaoğlan Mesleki ve Teknik Kız Anadolu Lisesi yurdunda oluşan hasar nedeniyle burada bulunan öğrencilerin de başka yurtlara yerleştirileceği açıklandı.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.