“Bayramınız, Bayramımız Olsun” kampanyasında toplanan bayramlık hediyeler depremzede çocuklarımıza ulaştırıldı.

İsmet İnönü Ortaokulu, 100. Yıl İlkokulu ve “Çocuklar Gülsün Diye Kozan Yardımlaşma Platformu” olarak birlikte yürüttüğü “Bayramınız, Bayramımız Olsun” kampanyamızdan toplanan bayramlık hediyeleri depremzede çocuklarımıza ulaştırıldı. Hatay Konteyner Kentlerden Sorumlu..

“Bayramınız, Bayramımız Olsun” kampanyasında toplanan bayramlık hediyeler depremzede çocuklarımıza ulaştırıldı.
Yayınlanma: Güncelleme: 363 views

İsmet İnönü Ortaokulu, 100. Yıl İlkokulu ve “Çocuklar Gülsün Diye Kozan Yardımlaşma Platformu” olarak birlikte yürüttüğü “Bayramınız, Bayramımız Olsun” kampanyamızdan toplanan bayramlık hediyeleri depremzede çocuklarımıza ulaştırıldı. Hatay Konteyner Kentlerden Sorumlu Afad Koordinatör Kaymakamı Sayın İskender YÖNDEN’in koordinesi ve katılımıyla dört farklı konteyner kentte depremzede çocuklara bayramlık hediyeleri iki okulun yönetimi ve öğretmenleri tarafından ulaştırıldı. Okul yönetimi ve öğretmenler çocukların sevinçlerine ortak oldular. Kampanyanın gerçekleşmesindeki desteklerinden dolayı Kozan’lı Sayın İskender YÖNDEN’e, değerli velilere, sevgili öğrencilere ve iki okulun güzide öğretmenlerine teşekkürler.

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.