1.dönem 1. yazılılar başlıyor.

MEB tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılı için yazılı takvimi belirlendi. Bu takvime göre yazılılar bu hafta başlıyor. Okul idareleri tarafından hazırlanan yazılı takvimi ve ADANA MEM yazılı senaryolarına göre yazılılar..

1.dönem 1. yazılılar başlıyor.
Yayınlanma: Güncelleme: 190 views

MEB tarafından 2023-2024 eğitim öğretim yılı için yazılı takvimi belirlendi. Bu takvime göre yazılılar bu hafta başlıyor. Okul idareleri tarafından hazırlanan yazılı takvimi ve ADANA MEM yazılı senaryolarına göre yazılılar yapılacak. Yazılılar bu eğitim öğretim yılında ortak olarak yapılıyor.

MEB 1.dönem 2. yazılılardan bazı derslerde ortak yazılı yapacak. 2.dönem 1. yazılılardan bazılarını ise ADANA MEM ortak olarak tüm okullarda uygulayacak. MEB ve ADANA MEM tarafından yapılan yazılılar test olarak yapılacak.

Okul genelinde uygulanacak ortak sınavlar, il/alan zümreleri tarafından ilan edilen konu soru dağılım tabloları göz önünde bulundurularak açık uçlu veya açık uçlu ve kısa cevaplı sorulardan oluşacak şekilde yapılacaktır.

Çoktan seçmeli, eşleştirme, doğru/yanlış gibi diğer soru türleri kesinlikle kullanılmayacaktır.

Soru dağılım tablolarına ve örnek yazılılara aşağıdaki linklereden ulaşabilirsiniz.

2023-2024 ADANA MEM KONU SORU DAĞILIM TABLOLARI (meb.gov.tr)

 

https://odsgm.meb.gov.tr/www/ornek-soru-kitapciklari/icerik/1070

İLK YORUMU SİZ YAZIN

Hoş Geldiniz

Üye değilmisiniz? Kayıt Ol!

Hemen Hesabını Oluştur

Zaten bir hesabın mı var? Giriş Yap!

Şifrenizi mi Unuttunuz

Kullanıcı adınızı yada e-posta adresinizi aşağıya girdikten sonra mail adresinize yeni şifreniz gönderilecektir.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.